x

Rivers Cuomo på hospitalet efter busulykke

Rivers Cuomo på hospitalet efter busulykke

Hele den lille familie Cuomo, Weezer-frontmandens assistenter og buschaufføren i en bus, der skulle fragte Rivers Cuomo fra et show i Toronto til et i Boston, overlevede alle en seriøs busulykke den anden dag. Styrtet med bussen betyder dog, at Rivers Cuomo måtte på hospitalet, og at Weezer dropper en række koncerter på deres nordamerikanske turné.

Buschaufføren har ifølge CNN udtalt om ulykken, at bussen under rejsen gled på islag, ramte flere vejskilte og forcerede autoværnet, hvorefter den endte med at styrte ned i en grøft. Cuomo blev sammen med den ene af assistenterne indlagt på St. Mary's Hospital i Amsterdam i staten New York, da han havde smerter efter ulykken, som viste sig at være tre brækkede ribben.

Weezers webmaster, Karl Koch, har efterfølgende skrevet på bandets hjemmeside om busulykken:

"Indeni bussen var der et veritabelt kaos med smadret glas, tallerkner og tøj smidt over det hele, ligesom køleskabet har fløjet rundt sammen med indholdet af skufferne i bussen. Derudover var alle dørene ødelagt og elektronikken smadret, så ingen kunne komme ind til Rivers, der lå immobil og ikke kunne snakke pga. sine smerter i brystkassen. Frontdørene kunne samtidig ikke åbnes, da de var begravet i over en meter våd mudder, så ingen kunne komme ud af bussen."

Bussen blev åbnet af lokale brandfolk og Weezer-forsangeren blev kørt i ambulance til hospitalet og er senere blevet overført til et større hospital, hvor han foreløbig skal være under observation. Karl Koch roser i sin besked på Weezer-siden buschaufføren og takker for de positive tanker, som fans har sendt via beskeder til den uheldige gruppe.

Læs hele pressemeddelelsen og se billeder af bussen her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA