x

Lise Westzynthius gæster Sebastian-koncerter

Lise Westzynthius gæster Sebastian-koncerter

I aften og i morgen spiller Sebastian og band de to sidste koncerter på decembers såkaldte Dream Team Tour, begge i Musikhuset Århus. Rundt omkring på turnéen har Sebastian haft besøg af en stribe gæstesolister, blandt andre hans datter Sara Grabow, Michael Falch og Eivør. På de to sidste koncerter gæster så blandt andre den østjyske sangerinde og sangskriver Lise Westzynthius, oplyser sangerinden på sin MySpace-profil.

Lise Westzynthius medvirker på den nyligt udgivne cd "En Hyldest Til Sebastian" med sin fortolkning af "Jennys Himmelfærd", så man kan forestille sig, at hun også vil fremføre denne sang ved de to kommende koncerter. Tilbage i 2003 sang hun duet med Sebastian ved en af de såkaldte "Udenfor Sæsonen"-koncerter på Bornholm, ligesom hun har fremført hans klassiker "Rose" til egne koncerter.

Lise Westzynthius har ført en relativt stille tilværelse i 2009, men har dog givet enkelte højskolekoncerter. Hendes seneste album er "Siberian Mission" fra november 2007.

GAFFAs anmelder Henrik Tuxen var ganske godt tilfreds med Sebastian Bands turnépremiere i Falconer Salen i København 28. november. Her uddelte han fire stjerner og konkluderede: "Alt i alt en varm og veloplagt musikalsk aften, der viste, at ikke alle, men flere af Sebastians sange har stedsegrønne kvaliteter."

Der er endnu billetter til begge Sebastian-koncerterne via GAFFA Live

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA