x

Fire Slag spiller debutkoncert i Århus

Fire Slag spiller debutkoncert i Århus

Den nye århusianske dj- og producerkonstellation Fire Slag med erfarne kræfter bag sig ser dagens lys og annoncerer deres første koncert. Den elektroniske gruppe har den velprøvede producer Henrik Munch i spidsen kan opleves for første gang live til juleudgaven af Club Dish, der foregår på spillestedet Vestergade 58 i Århus.

Udover Henrik Munch, der er kendt for sin medvirken i folktronica-orkestret Sorten Muld og soundtracket til filmen "Kongekabale", dækker navnet Fire Slag over flere erfarne personer fra det århusianske musikmiljø. Blandt andre er Hans Hansen, der har stået bag gruppen Ørtz sammen med sangerinden Majbrit Ørtz og har komponeret musik til flere store teaterstykker i landet også at finde i gruppen sammen med René Kirkegaard, der er kendt under navnet DJ Cemetary. Sidste medlem af kvartetten er den i Århus velkendte dj Jakob Domino.

Den elektroniske kvartet skal vise deres værd i denne uge til julearrangementet, og skriver om den kommende debutkoncert i en pressemeddelelse:

"Fælles for de Fire Slag er passionen for synthesizers, og sammen har de skabt en lyd så sort som olie og hvid som nyfalden sne. Koncerten til Jule Dish er en generalprøve på kollektivets liveoptræden, som starter i den dybeste dub og ender i en rasende technoballade."

Den nye gruppe laver deres uropførelse den 12. december til Club Dish Christmas Ball i Vestergade 58, hvor billetter kan købes i døren.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA