x

C.V. Jørgensen tilbage til Århus

C.V. Jørgensen tilbage til Århus

Alt tyder på, at C.V. Jørgensen får et travlt forår og en travl sommer i år, hvor flere og flere optrædener dukker op i kølvandet på afsløringen af koncerterne på de to største festivaler i landet. Nu annoncerer den erfarne sanger også en stor koncert i Scandinavian Congress Center i Århus.

C.V. Jørgensen fortæller i en pressemeddelelse, at han ser frem til at møde sine "meget tålmodige fans" og fortæller desuden, at "Vi skal ud og rocke. Vi vil spille mange uptempo-numre, og vi vil dykke tilbage til de gamle plader. Og hvem ved – måske vil vi også spille et par helt nye sange".

De overraskende koncerter til Århus Festuge, der markerede C.V. Jørgensens tilbagevenden til scenen efter syv år, har ikke kun betydet noget for publikum, men også for sangeren, der udtaler i samme pressemeddelelse, at "det var dejligt at se så mange unge, og det var i det hele taget meget overvældende at spille i Århus. Det gav blod på tanden."

Om den megen koncertvirksomhed i 2010 munder ud i nyt materiale fra den legendariske sangskriver vil han endnu ikke love, men nævner dog, at koncerterne "måske er en opstart til noget nyt".

Publikum kan opleve C.V. Jørgensen den 14. maj næste år i Scandinavian Congress Center, og billetter kan fra og med den 9. december findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA