x

Lisa Nilsson tager på Danmarksturné

Lisa Nilsson tager på Danmarksturné

I to årtier har Lisa Nilsson bevæget sig elegant rundt i pop- og jazzgenrerne og er for længe siden kommet ud over de svenske grænser med sin iørefaldende musik. Nu skuer popdivaen tilbage over den 20 år lange karriere og tager på en "Greatest Hits Tour", der bringer hende forbi Århus.

Siden albummet "Himlen Runt Hörnet" har Lisa Nilsson været en fast bestanddel af den skandinaviske musik og er med tiden blevet en af Sveriges største sangerinder. Men selvom bagkataloget er stort og rummer hits i både pop-, jazz- og sambagenrerne, har den svenske sangerinde haft svært ved at spille fortidens sange. Hun fortæller om sine "Greatest Hits" i en pressemeddelelse:

"Jeg er kommet til det punkt, hvor jeg har forsonet mig med min karriere og stolt af den. Jeg har til tider haft det svært med 'det gamle' og har haft behov for at frigøre mig. Men nu kan jeg igen nyde de gamle plader og lytte til koncertoptagelser og faktisk blive helt 'misundelig' på mig selv. Jeg sætter pris på alle de forskellige faser, jeg har været igennem og kan se tilbage på tiden med både kærlighed og stolthed."

Det danske publikum kan til koncerten se frem til en perlerække af hits fra den svenske sangerinde, der har samlet et "All Stars"-orkester af musikere, der skulle være de bedste, Lisa Nilsson har spillet med gennem tiderne. Hun fortæller videre om de kommende koncerter:

"Koncerterne bliver til på baggrund af en oprigtig spillelyst frem for en egentlig forpligtelse til at summere op på de 20 år. Jeg har samlet nogle af de mest fantastiske musikere, jeg har spillet sammen med gennem årene, og vi skal spille alt det, der swinger og tage et lystbetonet nostalgitrip gennem tyve år på scenen."

"Greatest Hits Tour" bringer Lisa Nilsson til København og Århus i foråret næste år. Billetter til koncerterne bliver sat til salg i dag og kan løbende findes via GAFFA Live.

Lisa Nilsson kan opleves på følgende datoer:

18. marts - København, Vega

19. marts - Århus, Musikhuset

[Rettelse] Vi havde oprindeligt skrevet nogle forkerte datoer for Lisa Nilssons danske koncerter. De er hermed rettet. Vi beklager fejlen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA