x

Bon Iver spiller med High School-orkester

Bon Iver spiller med High School-orkester

Indiefolk-fænomenet Justin Vernon fik international anerkendelse, da han optog "For Emma, Forever Ago" i sin fars jagthytte og udgav den under navnet Bon Iver sidste år. Siden er det blevet til endnu en udgivelse i form af den ligeså roste "Blood Bank", mens Justin Vernon blandt andet også har lavet sideprojektet Volcano Choir. Nu har Bon Iver fundet sammen med Eau Claire Memorial High's Jazz Ensemble I fra hans hjemby Eau Claire i Wisconsin.

High School-bandet fandt sammen igen i foråret og deltog i en "Essentially Ellington"-konkurrence i New York, hvor deres fortolkninger af Duke Ellingtons eviggrønne standarder blev spillet. Selvom Eau Claire Memorial High's Jazz Ensemble I endte på en tredjeplads i konkurrencen, er der nu et livealbum på vej fra jazzgruppen, der nok har noget at gøre med det velkendte medlem i orkestret.

Udgivelsen "A Decade With Duke" kommer i sit fulde format til at indeholde både fortolkninger af Duke Ellingtons numre og også numre fra Bon Ivers egne udgivelser. Livealbummet udkommer fysisk i meget lille oplag, men er også tilgængeligt digitalt.

"The Decade With Duke" trackliste:

Bon Iver sæt:
01 Lump Sum
02 Rocks in My Bed [ft. Addie Strei]
03 Bewitched
04 Miss Otis Regrets
05 For Emma
06 Lady Is a Tramp
07 Since I Fell For You [ft. Mike Noyce]
08 Satisfied Mind

"Essentially Ellington" sæt:
01 Wind Machine
02 Symphony in Riffs
03 Moon Over Cuba
04 Happy Go Lucky Local
05 Portrait of Louie Armstrong [ft. Bruce Hering]
06 Bye Bye Blackbird


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA