x

The Brian Jonestown Massacre kommer til Danmark

The Brian Jonestown Massacre kommer til Danmark

Der er gode nyheder til danske Brian Jonestown-fans i det nye år, for det psykedeliske rockband udgiver ikke kun deres tiende studiealbum, de fejrer udgivelsen med en turné, der også sender dem forbi Danmark. De spillede for et totalt udsolgt Vega i 2008, så man skal højst sandsynligt købe billetterne tidligt, hvis man vil sikre sig en plads til koncerten, der bliver spillet i Pumpehuset.

Det nye album fra The Brian Jonestown Massacre har fået titlen "Who Killed Sgt. Pepper", og kommer i butikkerne fredag den 1. januar 2010, men der er taget forskud på pladen med en 4 numre lang ep, udgivet på 180-grams orange vinyl, hvor to af numrene er inkluderet på fuldlængdes pladen. Tracklisten ligger fast, og kan ses nedenfor. Den sidste plade fra bandet, "My Bloody Underground", kom i 2008, og levede ifølge GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann ikke op til den sædvanlige standard. Han gav udspillet tre stjerner og skrev:

"BJM falder aldrig for alvor igennem, og der er trods alt også entydige herligheder at hente i den mellemøstligt psykedeliske Who Fucking Pissed In My Well? og skivens mere raffinerede støjrock-numre Golden – Frost og Monkey Powder. Men My Bloody Underground henvender sig primært til fans og tålmodigt overbærende kendere."

Koncerten finder som nævnt sted i Pumpehuset, København, og løber af stablen fredag den 7. maj 2010, og billetter kan købes fra på fredag den 11. december, og de vil være at finde på Billetlugen.

Trackliste  'Who Killed Sgt. Pepper?'

1. Tempo 116.7 (Reaching For Dangerous Levels of Sobriety)

2. Pungur Hnifur

3. Let's Go Fucking Mental

4. White Music

5. This Is The First of Your Last Warning (Icelandic Version)

6. This Is the One Thing We Did Not Want to Have Happen

7. One

8. Someplace Else Unknown

9. Dekta!Dekta!Dekta!

10. Super Fucked

11. Our Time

12. Feel It (Of Course We Fucking Do)

13. Felt Tipped-Pen Picures of UFOs


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA