x

Nephew giver tredje københavnske ekstrakoncert

Nephew giver tredje københavnske ekstrakoncert

Interessen for Nephews kommende halkoncerter er tilsyneladende ikke til at stoppe. Efter at have udsolgt tre koncerter i KB Hallen har Simon Kvamm & Co. nu indvilliget i at tage endnu en tur på scenen i hallen på Frederiksberg. Denne gang finder koncerten sted 14. marts, hvor nevøerne nu spiller fire dage i træk - 11., 12., 13. og 14. marts.

Nephew skal også give to halkoncerter i Århus, hvoraf den anden er udsolgt. Interessen i Herning, Odense og Aalborg er dog ikke helt så massiv, idet der her stadig er ledige billetter til gruppens koncerter - også selvom gruppens keyboard-spiller René Munk Thalund faktisk stammer fra Herning-egnen.

Nephew har også udsendt den fjerde single fra deres seneste album "DanmarkDenmark", nemlig "Police Sirens & Church Bells", der nu kan købes digitalt og høres i en radio nær dig. GAFFAs skribenter har i øvrigt for nylig kåret Nephews "Va Fangool!" til årets danske single og albummet "DanmarkDenmark" til årets næstbedste danske album.

Nephew kunne senest opleves live i mandags, hvor de gav en gratis koncert på Rådhuspladsen i København i forbindelse med klimatopmødet. Her uddelte GAFFAs anmelder Christian Erin-Madsen fem stjerner og skrev blandt andet:

"Deres tække kan meget nærliggende omsættes i en folkeligheds-faktor, der får alle til at synge med uanset evner og størstedelen til at følge Simon Kvamm, uanset hvad han befaler, som da han indledningsvist fortalte, at der tre sange inde i koncerten kom tv på, hvorefter han gerne så alle svinge med halstørklæder, huer eller hvad de havde. Det var godt tænkt og sagt. For sådan blev det, og koncerten blev derefter. Hoppende energisk."

Nephews forårskoncerter finder sted følgende dage:

05/03/2010  S.C.C. / Århus  [EKSTRA KONCERT]
06/03/2010  S.C.C. / Århus  [UDSOLGT]
11/03/2010  KB-Hallen / København  [UDSOLGT]
12/03/2010  KB-Hallen / København  [UDSOLGT]
13/03/2010  KB-Hallen / København  [UDSOLGT]
14/03/2010  KB-Hallen / København  [EKSTRA KONCERT]
18/03/2010  MC Herning / Herning     
19/03/2010  Odense Idrætshal / Odense    
20/03/2010  Gigantium / Aalborg

Billetsalget til koncerten 14. marts begynder mandag den 14. december klokken 10 via GAFFA Live

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA