x

Green Day får deres eget computerspil

Green Day får deres eget computerspil

Der har været mange historier fremme om, hvem der skulle følge i fodsporene på The Beatles og blive de næste til at få deres eget computerspil. Til en prisuddeling i Los Angeles 12. december blev det så endelig afsløret, at næste band i rækken bliver amerikanske Green Day.

De tre punkrockere har tidligere været animeret i Simpsons-filmen, men denne gang får de tegnede udgaver af Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt og Tré Cool altså deres helt eget spil, hvor man vil kunne spille sig igennem bandets bagkatalog og mange store hits.

Bandet har allerede gjort en stribe sange fra albummet "21st Century Breakdown" tilgængeligt til "Rock Band", men med det nye spil bliver der desuden mulighed for at kaste sig over materiale fra de populære plader "Dookie" og "American Idiot" samt formodentlig en hel del mere.

Den endelige liste af sange er dog endnu ikke blevet offentligjort, men man kan dog forvente, at det vil indeholde gruppens største hits. Ifølge producenterne Harmonix vil "Green Day: Rock Band" blive udsendt i løbet af 2010.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA