x

Hør Månedens Demo live på torsdag

Hør Månedens Demo live på torsdag

Julemåneden har rykket Månedens Demo fra sin faste fredag til denne torsdag, 17. december. Det foregår stadig på Musikcaféen i Huset i København, og det er ikke blevet lettere at finde. Men kan man finde indgangen via Magstræde, er det bare op ad trapperne til anden sal.

Og der er rigtig god grund til at finde vej på torsdag. Månedens Demo er årets Starfighter-vindere, der først nu har fået sendt deres demo ind til GAFFA. Og med de sange i bagagen, og når man først har set dem fylde hele Skanderborg scenen med personlighed, karisma og energi, er der grund til høje forventninger om torsdagens event i de noget mere intime omstændigheder. De spiller så overbevisende og cool, og der var heller ingen tvivl blandt dommerne fra GAFFA, P3, Bandbase og Skanderborg. Eller hos undertegnede.

Genren er stadig den hurtige indie-pop, men med en sangskrivning, der egentlig overskygger det genretypiske. "Der er masser af åbenlyse hits, men det er egentlig i de mere cool sange som "Heroine", at de viser, at de kan mere end bare følge i englænderes fodspor. Oh Stacy! kan rigtig mange tricks, og jeg har en klar fornemmelse af, at de har mange sange i sig", stod der i denne måneds GAFFA, hvor bandet fik fem stjerner for sin demo, samt en klar forventning fra anmelderen om at blive væltet bagover til koncerten.

Før Oh Stacy! spiller Strangers on a Train. Et københavner-band, der trækker både på surf, garage, twang og soundtracks. Demoen er meget skramlet, og det bliver spændende om det er stemningsfuldt, sejt eller lidt irriterende på scenen, Forhåbentlig alle tre ting.

http://www.myspace.com/ohstacymusic
http://www.myspace.com/strangersonatrainband


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA