x

Thee Attacks skriver kontrakt med Crunchy Frog

Thee Attacks skriver kontrakt med Crunchy Frog

Det skorter ikke på anerkendelser af talentet i garagerockbandet Thee Attacks, og nu er der banet vej for en fuldlængde debutplade fra de fire unge drenge. Det er nemlig netop offentliggjort, at de er kommet i stald hos det danske pladeselskab Crunchy Frog, der tidligere har stået bag udgivelser med navne som Junior Senior, The Raveonettes og Beta Satan.

Som vi skrev tidligere på året, er der fundet en prominent producer bag knapperne på det kommende debutudspil. Det er Grammy-vinderen Liam Watson, der selv tog kontakt til Thee Attacks, og udnævnte dem til "det bedste tresser-band jeg har hørt i tyve år". Han fik dem ind i sit eget studie i London, hvor de har indspillet debutalbummet. Watson har tidligere produceret for store navne som The Kills og The White Stripes, så det skal blive spændende at høre, hvad han kan udrette på pladen.

En del af den første single fra den nye plade er allerede lækket, den er nemlig at finde i den danske film "Julefrokosten", der havde premiere i november. En sekvens af sangen bliver spillet i en scene, hvor skuespillerinden Camille Rommedahl smider tøjet, så her er der altså mulighed for, at tage et lille smuglyt på, hvad der kommer.

Der er ikke sat titel på pladen, men bandet lover på deres MySpace-side, at den er klar til udgivelse engang i april 2010.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA