x

Oasis 2.0 vil udgive album til juli

Oasis 2.0 vil udgive album til juli

Et nyt band begynder at samle sig omkring Liam Gallagher, efter at et skænderi mellem ham og Noel Gallagher i august betød den britiske rockgruppe Oasis' endeligt. Liam kalder foreløbig bandet for Oasis 2.0 og har planer om allerede at udgive et album til juli næste år.

Den kontroversielle forsanger har fortalt den britiske avis News Of The World om planerne for Oasis 2.0: "Jeg kunne godt tænke mig at have en plade ude til juli næste år. Vi har allerede lavet tre numre færdige, og de lyder fan'me helt fantastiske."

Nogle af de gamle medlemmer har ifølge musiksiden Spinner.com bekræftet, at de er med i den nye sammensætning, hvor den tidligere bassist Andy Bell skal spille guitar sammen med Gem Archer, og hvor en ny bassist derfor vil komme til. Derudover er trommeslageren Chris Sharrock også bekræftet. Liam Gallagher fortæller desuden i interviewet med News Of The World om bandet:

"Vi går ikke i en ny retning. Vi laver ikke reggae eller rapmusik. Det har nok mere energi og er mere friskt, men det kommer ikke til at være så forskelligt fra den gamle lyd."

Om navnet forbliver Oasis 2.0 for post-Noel Gallagher bandet vides endnu ikke, men Liam har tidligere udtalt til Spinner.com, at han i hvert fald ikke vil kalde sig "noget åndssvagt" i stedet for.   


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA