Nyhed

Golden Globe-nomineringer til U2 og Paul McCartney

Også Karen O og T-Bone Burnett er nomineret i de musikalske kategorier til de kommende Golden Globe Awards

Tidligere i dag 15. december præsenterede Justin Timberlake sammen med John Krasinski ("The Office") og Diane Kruger ("Inglourious Basterds") de nominerede til den 67. udgave af The Golden Globe Awards, der skal uddeles 17. januar i Beverly Hills. Blandt de nominerede fandt man blandt andet U2 og Paul McCartney.

Den irske gruppe er nomineret i kategorien Best Original Song for sangen "Winter", der er skrevet til filmen "Brothers". Filmen er en genindspilning af Susanne Biers film "Brødre", og i den amerikanske udgave er det Jake Gyllenhaal, Natalie Portman og Tobey Maguire, der spiller hovedrollerne.

I samme kategori finder man også Paul McCartney, der er nomineret for sangen "I Want To Come Home". Sangen er skrevet til filmen "Everybody's Fine", der har Robert De Niro og Drew Barrymore i hovedrollerne. I samme kategori finder man desuden sangene "I Will See You" (af James Horner, Simon Franglen og Kuk Harrell til filmen "Avatar"), "The Weary Kind" (af T-Bone Burnett og Ryan Bingham til filmen "Crazy Heart") og "Cinema Italiano" (af Maury Yeston til filmen "Nine").


Der er også blevet fundet nomineringer i kategorien Best Original Score, hvor det allerede Grammy-nominerede soundtrack til "Where The Wild Things" dukker op. Her er musikken skrevet af Carter Burwell i samarbejde med Karen Orzolek - bedre kendt som Karen O fra Yeah Yeah Yeahs. De er nomineret ved siden af soundtracks til filmene "Avatar" (James Horner), "The Informant!" (Marvin Hamlisch), "A Single Man" (Abel Korzeniowski) og "Up" (Michael Giacchino).

Golden Globe-statuetterne uddeles 17. januar til et show, hvor Ricky Gervais er vært.

ANNONCE