x

Volbeat gæster Skanderborg

Volbeat gæster Skanderborg

Der er efterhånden annonceret en god del af programmet for 2010-udgaven af festivalen i Skanderborg, og nu føjes endnu et navn til listen. Danske Volbeat slår nemlig et smut forbi bøgeskoven i Skanderborg for at give én af deres meget få europæiske koncerter denne sommer. Deres turnéprogram er allerede fyldt godt op i første halvdel af det nye år, og det vides endnu ikke, om de har planlagt flere koncerter herhjemme.

I en pressemeddelelse skriver arrangørerne af Skanderborg Festival om koncerten:

"Det er med stolthed, vi hermed kan præsentere Volbeat som del af programmet på Danmarks Smukkeste Festival 2010. [...] Med udgangspunkt i perlerækken af store hits fra de to albums ["Rock The Rebel/ Metal The Devil" og "Guitar Gangsters & Cadillac Blood", red.], og kvartettens ry som forrygende liveband, må Volbeats koncert på Bøgescenerne blive et af næste års helt store højdepunkter på Danmarks Smukkeste Festival."

Volbeat har netop afsluttet den nordamerikanske turné som opvarmningsband for Metallica, og holder en kort pause, inden de begiver sig på Europa-turné i slutningen af februar 2010, hvor de blandt andet besøger Holland, Polen, Tjekkiet, og de skal i øvrigt spille til den tyske rock-festival Rock Am Ring.

Skanderborg Festival løber af stablen fra den 4. til den 8. august, billetsalget er i gang, og der kan findes billetter via GAFFA Live. Det foreløbige lineup for Skanderborg Festival 2010 kan ses nedenfor.

Lineup 2010

Volbeat
Kent
Dizzy Mizz Lizzy
CV Jørgensen
Anders Matthesen
Dúné
Fler Farver
Ginger Ninja
Hej Matematik
Jes Holtsø
Jokeren
Jooks
Karen Mukupa
LaBrassBanda (G)
Magtens Korridorer
Michael Falch & Boat Man Love
Michelle Birkballe
Mike Tramp
Odense Assholes (OA)
Paul Halberg Power Trio
Rasmus Nøhr
Rasmus Seebach
Road To Rock
Rock Hard Power Spray
Shotgun Revolution
Stig Møller Trio
The Storm
Thorbjørn Risager
Walter Trout (US)
Virtue
Zirkus Nemo
Århus Symfoniorkester


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA