x

Hatesphere tager på USA-turné

Hatesphere tager på USA-turné

Der er på det seneste sket store omvæltninger i Hatesphere, som må sige farvel til trommeslageren Dennis Buhl, der må stoppe på grund af rygproblemer. Til gengæld kan det store metalband annoncere en 30 dage lang turné med blandt andre The Black Dahlia Murder.

Det bliver trommeslageren Mike Park (billedet), der tidligere har spillet i Mercenary, som skal afløse Dennis Buhl. Han har allerede spillet tre koncerter med Hatesphere og fortæller desuden i en pressemeddelelse:

"Jeg har altid været stor fan af Hatesphere og har kendt drengene længe, så det var helt naturligt at overtage posten efter Dennis. På det personlige plan kommer det som en glædelig forlængelse af mit brud med Mercenary, og jeg føler en fantastisk tilfredsstillelse ved at sidde bag trommerne i et hårdtslående, kompetent og professionelt band som Hatesphere."

Mike Park udtaler desuden, at han ser frem til sin ilddåb på den anden side af Atlanten, hvor Hatesphere udover The Black Dahlia Murder også følger med grupperne Obscura og Augury rundt i USA. Det går ud over den kommende Europaturné med Hypocrisy, hvilket guitarist Peter "Pepe" Hansen også udtaler sig om i pressemeddelelsen:

"Det er en kæmpe mulighed, og vi glæder os utrolig meget til at spille for vores amerikanske fans, som vi i så mange år kun har været i kontakt med via internettet. (...) Samtidig må vi desværre aflyse vores planlagte Europa-tour med Hypocrisy, som vi ellers havde set rigtig meget frem til. Grundet vores skift af trommeslager og flere personlige årsager har vi desværre set os nødsaget til det, men det bliver også en fornøjelse at komme ud og sparke røv med Mike bag tønderne."

Hatesphere annoncerer desuden nogle danske koncerter inden turen over til det store kontinent, hvoraf den første er på The Rock i København den 9. Januar. Denne koncert og resten af de danske koncerter kan, når de offentliggøres, findes via GAFFA Live.

USA-turnéplanen ser ud som følger:

24. februar - Atlanta, GA, Masque
25. februar - St. Petersburg, FL, State Theater
26. februar - Ft. Lauderdale, FL, Culture Room
27. februar - Orlando, FL, The Social
1. marts - Houston, TX, Meridian
2. marts - Dallas, TX, Granada Theater
3. marts - San Antonio, TX, White Rabbit
5. marts - Tucson, AZ, The Rock
6. marts - Los Angeles, CA, Roxy Theater
7. marts - San Francisco, CA, Slim's
8. marts - Portland, OR, Hawthorne Theater
9. marts - Seattle, WA, El Corazon
10. marts - Boise, ID, The Venue
11. marts - Denver, CO, Martsquis Theatre
13. marts - Lawrence, KS, The Bottleneck
14. marts - Des Moines, IA, The House of Bricks,
15. marts - St. Paul, MN, Station 4
16. marts - Chicago, IL, Reggie's Rock Club
18. marts - Washington, DC, The Rock and Roll Hotel
19. marts - Philadelphia, PA, First Unitarian Church
20. marts - New York, NY, Santo's Party House
21. marts - Cambridge, MA, Middle East - Downstairs
22. marts - Allentown, PA, Crocodile Rock
23. marts - Pittsburgh, PA, Mr. Small's Theatre
24. marts - Detroit, MI, Magic Stick
 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA