x

Mew og Nephew optræder til P3 Guld

Mew og Nephew optræder til P3 Guld

Når Huxi Bach går på scenen i Koncerthuset som vært for P3 Guld 2010 15. januar, får han som vanligt følgeskab af en lang række danske bands. Navnene på disse bands er netop blevet offentliggjort og inkluderer en lang række af de navne, man må formode også vil være blandt de nominerede til de forskellige priser.

Det drejer sig blandt andet om Mew og Nephew, der indtog henholdsvis første- og andenpladsen på GAFFA-skribenternes liste over årets bedste danske plader. De får følgeskab af Kashmir, Alphabeat, The Rumour Said Fire, I Got You On Tape, Selvmord og Medina & Morten Breum, der alle vil spille live til showet, der også vil blive vist live på DR2.

Det vides endnu ikke, hvilke navne der skal kæmpe om statuetterne, men i en pressemeddelelse fremgår det, at "et vigtigt aspekt ved P3 Guld er, at både nomineringerne og vinderudvælgelse foretages af P3 på et musikfagligt grundlag. Kriteriet er helt overordnet, at musikken skal have et højt niveau indenfor sin genre". Det fremgår dog ikke, hvem det er der i dette tilfælde repræsenterer P3, når det kommer til at udvælge de nominerede.

P3 Guld kan ses live på DR2 15. januar, og billetsalget til showet starter tirsdag den 5. januar 2010 klokken 10:00 på www.BilletNet.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA