x

Mew til Skive Festival

Mew til Skive Festival

De danske festivaler offentliggør i disse dage lystigt navne til deres respektive programmer, og i dag er folkene bag Skive Festival klar med to danske navne til programmet for 2010. Det drejer sig om Mew og The Storm.

Mew spillede sidst i Skive i 2006 og har siden da været på arrangørernes ønskeseddel. Det ønske er nu blevet opfyldt, da bandet igen er aktuelle med et album og derfor igen giver koncerter på de danske festivaler. Bandets seneste udgivelse "No More Stories…" blev tidligere på måneden udråbt til årets bedste udgivelse af GAFFAs anmeldere, og mon ikke også der vil begynde at dukke forskellige prisnomineringer op til bandet, når vi kommer ind i det nye år.

Også The Storm er aktuelle med et nyt album, og bandets korte levetid til trods, så er der faktisk også her tale om en tilbagevenden til festivalen i Skive. Her stod bandet nemlig på scenen i 2008 sammen med Guns N' Roses-guitaristen Richard Fortus, der dog nok ikke dukker op denne gang.

De to danske navne tilføjes et program, der allerede indeholder de internationale navne Rammstein og White Lies samt danske navne som Dizzy Mizz Lizzy, Kashmir, Dúné og Magtens Korridorer.

Festivalen afvikles i dagene 2.-5. juni 2010.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA