x

Torsten Larsen opsamler sine demoer

Torsten Larsen opsamler sine demoer

Larsen And Furious Jane har i flere år været anmelder-darlings og er med det seneste album "Zen Sucker" fra 2008 endelig på vej med et større gennembrud i Danmark. Nu udgiver sangskriveren og frontmanden i den århusianke gruppe en bunke demoer, som blev droppet til det seneste album.

Opsamlingen kommer til at hedde "The Big Payoff" og strækker sig over 13 sange, der kaster mere lys over arbejdet med "Zen Sucker". Torsten Larsen har selv udtalt i en pressemeddelelse om den kommende udgivelse:

"Demoer. Jeg går ud fra, at alle musikere har dem. En hemmelig bunke mere eller mindre detaljerede skitser, som blev droppet et eller andet sted i processen. Fordi de ikke passede ind, fordi noget bedre dukkede op eller fordi der var et uløseligt problem (...). Hver og en af sangene blev afvist i døren hos de andre medlemmer af gruppen."

Den danske gruppes tredje album blev belønnet med fem stjerner af GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann, der blandt andet skrev, at albummet har et "tårnhøjt niveau", og at gruppen "viser sin kolossale klasse gang på gang".

Om Torsten Larsens skitser på "The Big Payoff" også kan holde den høje standard, eller om demoerne skulle være blevet i skrivebordskuffen, kan lytterne selv vurdere, når albummet udkommer den 11. januar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA