x

Pop Revo klar med navne og datoer

Pop Revo klar med navne og datoer

Den amerikanske gruppe Bear In Heaven får følgeskab af danske The Rumour Said Fire, når Pop Revo-festivalen afvikles i dagene 30. april til 1. maj på Voxhall i Århus. De to navne er de første til næste års program, men der er naturligvis en hel del flere på vej.

Bear In Heaven lægger sig i samme musikalske tradition som Animal Collective og Grizzly Bear, hvilket betyder, at kombinationen af en storladen lyd og skæve rytmer nok skal sætte gang i folk med kærlighed til den moderne amerikanske indiescene. Ikke overraskende er musiksitet Pitchfork i den grad med på vognen, og gav deres seneste og andet album "Beast Rest Forth Mouth" 8.4 på deres komplicerede skala.

Amerikanerne får følgeskab af danske The Rumor Said Fire, der har særdeles meget vind i sejlene for tiden. Gruppen har toppet Det Elektriske Baromenter og været Ugens Uundgåelige med singlen "The Balcony", og ep'en "The Life And Death Of A Male Body" blev kåret som årets danske udgivelse af Berlingske Tidende.

Gruppen er også på programmet til P3 Guld, så det må siges at gå fint for den danske gruppe, der kan opleves sammen med Bear In Heaven til Pop Revo i dagene 30. april til 1. maj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA