x

Jelling Musikfestival offentliggør flere navne

Jelling Musikfestival offentliggør flere navne

Billetsalget til den 22. udgave af Jelling Musikfestival går absolut strygende for øjeblikket, og arrangørerne mener, at der er en god chance for, at de er på vej mod en udsolgt festival. I år kommer der 75 forskellige bands på programmet, og der er netop føjet fire nye navne til programmet. Det drejer sig om Mew, Dúné (billedet), TV2 og Nephew. Jelling Festivals booker Lars Charlie Mortensen udtaler sig i den forbindelse i en pressemeddelelse:

"Vi er glade for at præsentere Jelling-publikummet for Dúné og Mew, der længe har været på festivalens ønskeliste. Selvom begge bands har travlt med at passe deres internationale karrierer, er der blevet plads til et par spændende koncerter. Nephew sælger billetter. Deres udsolgte DanmarkDenmark-turné vidner om kæmpe gennemslagskraft hos det danske publikum, og da vi jo også sælger billetter som aldrig tidligere, er der udsigt til en fantastisk koncert på en udsolgt festival."

Indtil videre er der bekræftet ni navne til festivalen i Jelling, og de er alle danske. Arrangørerne lover dog, at de i det nye år vil løfte sløret for et stort, internationalt navn:

"Vi arbejder i øjeblikket på at få de sidste detaljer - og underskriften på kontrakten! - på plads med et rigtigt spændende internationalt navn. Det håber vi at kunne offentliggøre sammen med en buket af den danske scenes nye, upcoming navne i starten af det nye år. Med det fantastiske flotte salg af billetter, vi oplever her i december, er der god grund til at forvente en helt forrygende 22. udgave af festivalen."

Jelling Musikfestival starter op torsdag den 27. maj og løber frem til søndag den 30. maj,  og billetter kan findes via GAFFA Live.

Foreløbigt line-up Jelling Musikfestival 2010:

Nephew
TV-2
Mew
Dúné
Dizzy Mizz Lizzy
Dalton
Sanne Salomonsen
C.V. Jørgensen
Kedo


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA