x

Susan Boyle debuterer på den danske hitliste

Susan Boyle debuterer på den danske hitliste

I England bliver juleindslagene fra blandt andet X Factor drillet af den store facebook-gruppe, der ønsker at købe Rage Against The Machine-nummeret "Killing In The Name" ind på den eftertragtede førsteplads i landet. Herhjemme er der ikke så meget fokus på den største julesingle, og førstepladsen på den danske singlehitliste regeres støt og roligt af Lady Gaga og hendes nummer "Bad Romance". Derudover skal man kigge langt efter nye navne på den danske albumhitliste, hvor det britiske talent Susan Boyle er den højst placerede nyhed.

Rasmus Seebach ligger øverst på albumhitlisten med sit platinsælgende album. Heller ikke Dalton og Thomas Helmig har rykket sig fra deres respektive anden- og tredjeplads med de succesfulde albums "Tyve Ti" og "Tommy Boy".

Michael Jacksons "The Collection" laver et til gengæld opsigtsvækkende comeback på hitlisten, og dukker op i den danske top 10, hvor han i forvejen har albummet "This Is It" på en fjerdeplads. Den store opsamling med kongen af pop nyder øjensynlig godt af julesalget og har indtil videre solgt dobbelt platin.

Tina Dickow må med sit soundtrack-album "The Road To Gävle" falde seks pladser ned på som nummer 11. Det er også heromkring på den danske album top-40, at Britain's Got Talent-vinderen Susan Boyle debuterer med albummet "I Dreamed A Dream" på en 13. plads, der samtidig er den højst placerede nyhed.

Læs selv resten af hitlisten her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA