x

Start! Festival åbner for tilmeldinger

Start! Festival åbner for tilmeldinger

Over 1000 branchefolk så nye bands som Kellermench, Ginger Ninja og Jooks til dette års udgave af Start! Festival, der pryder sig med at være den største danske festival for ny musik. Nu kan fremtidens musikalske stjerner prøve lykken og tilmelde sig festivalen.

I 2009 oplevede arrangørerne, at hele 1200 bands ansøgte om at komme på festivalen, hvor de heldige blev udvalgt af et udvalg bestående af andre musikere, branchefolk og journalister.

Næste år er det ottende gang, at arrangørerne Foreningen Vesterbro Festival giver de mange bands en chance for at vise deres værd på en scene overfor et stort publikum. GAFFAs skribent Christian Erin-Madsen mødte festivalleder Jesper Ø. Jensen til dette års udgave af Start! Festival, der fortalte om kampen for at vise de små bands:

- Man skal huske, at vi er en platform. Det startede som et krav om øvelokaler, og de her bands hjælper med at fortælle historien om, at der er god musik herude. De er med til at løfte for alle de andre. Det er derfor, vi kalder det musikernes fællesskab.

Festivalen finder sted i perioden 10., 11. og 12. juni 2010 i Kødbyen på Vesterbro i København, og håbefulde bands kan tilmelde sig elektronisk på festivalens hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA