x

Richard Ashcroft og No I.D. forener kræfterne

Richard Ashcroft og No I.D. forener kræfterne

Efter sin succes med Jay-Z's sure opstød på nummeret "D.O.A.", blev produceren No I.D. kontaktet af The Verve-frontmanden Richard Ashcroft. Det blev starten på et samarbejde mellem det umage par, som nu fortæller, at de udgiver et fællesalbum til næste år.

No I.D. er måske ikke så velkendt et producernavn i bredere kredse, men det er ikke desto mindre manden, der producerede de tre første album med Common og samtidig er kendt for at være Kanye Wests musikalske mentor. Derudover har den ganske anonyme producer stået bag knapperne ved rappere som Ghostface Killah, Nas og senest Jay-Z, hvilket Richard Ashcroft bed mærke i.

Hiphop-produceren fortæller selv om dannelsen af duoen til musiksiden Hiphopdx.com, at der var flere grunde til, de to burde lave musik sammen:

"Han havde også hørt et interview, hvor jeg fortalte om, hvordan producere ødelægger albums på grund af salgstal, og han sagde, at han kunne lide, hvordan jeg tænkte. Så vi gik i studiet og optog mellem 20 og 30 sange."

Richard Ashcroft er manden bag hits som "Bittersweet Symphony" og "Drugs Don't Work", men hvilken genre de to musikere vil rode sig ud i vides endnu ikke. Albummet har heller ikke fået en titel endnu, men det er blevet annonceret, at den udkommer i løbet af april måned næste år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA