x

Martin Hall-maraton på dk4

Martin Hall-maraton på dk4

I efteråret gav Martin Hall tre af sine ellers sjældne koncerter i forbindelse med sit 30 års jubilæum som musiker. En af koncerterne blev afholdt i Skt. Pauls Kirke i Århus 30. oktober og fik fremragende anmeldelser, også i GAFFA, hvor vi uddelte fem stjerner og konkluderede: "En absolut fremragende aften, hvor kirkerummet - og det stemningsfulde lys - udgjorde en noget nær perfekt ramme for Martin Halls pastorale udlægning af punk, pop og meget andet mellem de to poler."

dk4 var til stede og optog koncerten, og den viser kanalen nu sammen med et to timer langt interview. Interviewet sendes i to dele hen over julen og følges op af en optagelse af koncerten, inden det hele sendes samlet den 3. januar.

I forbindelse med koncerten har dk4's Frantz Howitz haft en lang samtale med Martin Hall, hvor Hall fortæller om sit kaotiske liv. Især 80'erne var hårde for den unge Martin Hall. Både hans mor og flere nære venner - blandt andre samarbejdspartneren Marin Krogh - begik selvmord, mens andre døde af overdoser. Hall forsøgte også selv at tage sig af dage i 1982 ved at stikke hovedet ind i en gasovn, men overlevede, da han havde glemt at betale gas- og elregningen. I 80'erne formåede Hall dog også at udgive en lang række af sine vægtigste værker, hvoraf flere er blevet genudgivet i de senere år.

Både interview og koncert kan ses samlet 3. januar fra klokken 19.00 på dk4. Inden da sendes interviewdelene og koncerten separat.

 

Martin Hall-interview (del 1):

22. december kl. 19.00

27. december kl. 14.00

3. januar kl. 19.00

 

Martin Hall-interview (del 2):

29. december kl. 19.30

3. januar kl. 20.00

 

Martin Hall-koncert (90 minutter)

29. december kl. 20.30

3. januar kl. 21.00

 

Få en forsmag på koncerten her.


 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA