x

Brother Ali rapper i København

Brother Ali rapper i København

Når man hører navnet Brother Ali, tænker man højst sandsynligt ikke på en stor, lasket albinorapper i et løstsiddende Adidas-sæt. Det burde man måske gøre, for den amerikanske rapper har etableret sig som et af de mest spændende navne i den amerikanske undergrund og har især med det seneste album "Us" bevist, at rapmusik ikke kun handler om stoffer, pistoler og letpåklædte damer. Nu kommer den socialt bevidste rapper igen til landet.

Brother Ali er fra det spændende kollektiv omkring det uafhængige pladeselskab Rhymesayers, der i årevis har spyttet nye alternative hiphop-artisters albums ud på asfalten med stor ros til følge. Det er også tilfældet med Brother Alis seneste album "Us", der af GAFFAs anmelder Christian Grubert fik fem stjerner og følgende ord:

"På 'Us' får vi hans tanker om slavehandlen fra Afrika til Amerika, voldtægt, homoseksualitet og andre emner, som sjældent dukker op på rap-plader. Lydsiden er også denne gang med Ant som general, men ikke med slidte vinyler og en MPC. Et band er indkaldt, og det giver Ali en helt fantastisk løft. Soulfuldheden er rygraden, melodierne er blodet, og Brother Ali er skelettet. Alt flyder sammen som en stærk enhed, og det gør Us til en af dette års bedste overraskelser."

Det københavnske publikum kan opleve den kompetente albinorapper i levende live på spillestedet Rust, når han og hans trofaste kollega BK-One igen besøger byen den 2. marts.

Forsalget til koncerten er ifølge Rusts egen hjemmeside endnu ikke begyndt, og billetter kan på et senere tidspunkt findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA