x

Georgia Anne Muldrow udgiver nyt album

Georgia Anne Muldrow udgiver nyt album

Den californiske soulsangerinde Georgia Anne Muldrow har været genstand for mange løftede øjenbryn, da hun begyndte at dukke op på prominente rapperes albums som sangerinde og ikke mindst som producer blandt de mange mandlige kolleger. Men den soulede kunstner har aldrig været bange af sig og udgiver nu sit fjerde soloudspil.

Som barn af jazzguitaristen Ronald Muldrow var grunden lagt til en tidlig kærlighed til musikken for Georgia Anne Muldrow. Hun kom ind på det velrenommerede hiphop-pladeselskab Stones Throw Records via sin kollega Dudley Perkins, hvilket blev starten til flere samarbejder med nogle af de mange tilknyttede rappere og producere.

Blandt andet er Georgia Anne Muldrow at finde på Wildchilds, Madlibs og hans bror Oh Nos albums for ikke at glemme samarbejdet med Mos Def på hans seneste roste album "The Ecstatic" på nummret "Roses".

Nu kommer der nye psykedeliske soul- og hiphop-sange på "Kings Ballad" fra Georgia Anne Muldrow den 9. Februar. I mellemtiden kan nye lyttere smutte forbi sangerindens hjemmeside og høre flere af sangene fra det kommende album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA