x

Rock Shock Festival er født

Rock Shock Festival er født

Hvis man ikke kan vente med at få festivalsæsonen skudt i gang, er der nu mulighed for at få et fix allerede i februar måned. I den nordjyske by Aars er der netop offentliggjort detaljer om den nye festival Rock Shock, der, som navnet kraftigt antyder, byder på rockmusik. I en pressemeddelelse beskrives den musikalske sammensætning således:

"Rock Shock Festival fremviser de allermest talentfulde danske upcoming bands, så det er her, det sker, hvis du skal være den første til at opleve morgendagens stjerner. Samtidig er programmet også spækket med kendte danske navne - så der skulle være alle muligheder for både at lære en masse nyt musik at kende og samtidig synge med på alle de hits, du kender fra radioen. Så skulle vejen vist være banet for at smide vinterdepressionen væk med tre dages musik og fest."

De tre første hovednavne er afsløret, i form af Mercenary, The Rumour Said Fire og Carpark North (billedet), og arrangørerne offentliggør resten af navnene i løbet af den næste måneds tid. De lover en stor spændevidde, med "ti store danske navne og over 40 af de mest talentfulde upcoming bands". Det skal i øvrigt nævnes, at dette indtil videre er den eneste bekræftede koncert med Carpark North i 2010.

Hvis løftet om mere end 50 koncerter ikke er nok til, at folk tager toget til Aars, er der en ekstra indbygget bonus til Rock Shock Festival. De har nemlig, som Danmarks eneste festival, indendørs camping, med plads til hele 4.000 mennesker. Om camping ligefrem inkluderer iglotelte og pavillioner vides ikke, selvom det kunne være et interessant syn, men det skulle ihvertfald garantere en tør sovepose.

Rock Shock Festival løber af stablen i Kultur- og Messecenter Aars, fra fredag den 12. februar klokken 12.00 til søndag den 14. februar klokken tolv. Der kan købes både partoutbillet, partoutbillet inklusive camping, og dagsbilletter. Billetterne kan købes på festivalens officielle hjemmside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA