x

Nyt hiphop-album med Claus Meyer og Promoe

Nyt hiphop-album med Claus Meyer og Promoe

ATC og Chimneyswift har siden 2005 udgjort duoen Bricknote, der på det seneste er begyndt at røre på sig. Nu udgiver rapperen og produceren opsamlingen "Kogebogen", der udmærker sig med at blive gæstet af den svenske rapper Promoe og tv-kokken Claus Meyer.

I anledningen af at Guilty Simpson besøgte Danmark for et par uger siden, lagde Bricknote også et nummer ud til fri afbenyttelse, som den velkendte Detroit-rapper har leveret et vers til det tilbage i 2006, da han selv netop var blevet et varmt emne i amerikansk hiphop.

I "Kogebogen" er endnu to opsigtsvækkende samarbejder at finde i form af et svensk vers fra Promoe, der på det seneste er gået fra at have skabt sig et stort internationalt navn i engelsksproget rap til at have lavet et af årets svenske hits "Svennebanan". Den anden gæst er som før nævnt den legendariske kok Claus Meyer, der fortæller om madlavningens kunst i forskellige mellemstykke på udgivelsen.

Bricknote varsler, at de snart er klar til at indtage landets spillesteder i det nye år, men interesserede lyttere må stadig vente på bekræftede datoer for dette. Man kan følge med i, hvad duoen foretager sig og desuden downloade den gratis udgivelse "Kogebogen" fra den 25. december på Bricknotes hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA