x

Radiohead er på vej i studiet

Radiohead er på vej i studiet

I løbet af de seneste par måneder har der dryppet et par nye numre ud i cyberspace fra både Radiohead og fra Thom Yorke selv, og forskellige kilder har siden i sommer bekræftet om forholdsvis meget aktivitet i Oxford-bandets studie. Nu fortæller guitaristen Ed O'Brien, at gruppen er på vej tilbage i studiet igen.

Der er gået over to år, siden Radiohead tjente gode penge på at underbyde resten af pladebranchen med albummet "In Rainbows", der blev solgt fra deres egen hjemmeside. Hvad den innovative kvintet har fundet på denne gang, er ikke til at vide, men guitaristen Ed O'Brian åbner en lille smule op for, hvad man kan forvente af gruppen i fremtiden. O'Brian skriver på Radioheads hjemmeside Dead Air Space:

"Fornemmelse i gruppen er fantastisk lige nu, og vi er på vej i studiet til januar, hvor vi fortsætter det arbejde, som vi startede på sidste sommer. Jeg er virkelig glad for de ting, som vi laver, men af oplagte grunde kan jeg ikke afsløre mere. Vi kan jo godt lide overraskelser, ikke? For ti år siden gik vi alle kollektivt ind i 'Kid A's land, og selvom jeg er stolt af den plade, var det ikke et sjovt sted at være. Det er helt sikkert, at vi er et anderledes band, hvilket betyder, at musikken også er anderledes nu, og det er ligesom målet, at vi forsætter med at bevæge os."

Indtil videre har man kunne høre to numre fra de tidligere studiesessions med navnene "These Are My Twisted Words" og støttesinglen "Harry Patch (In Memory Of)", der blev udsendt kort tid efter Første Verdenskrigsveteranen Harry Patchs død, men om der udkommer mere materiale på denne måde, er endnu ikke blevet bekræftet. Fans må sidde pænt og vente på, hvad der sker i Radiohead-lejren i fremtiden.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA