x

Def Leppard skal animeres

Def Leppard skal animeres

Den engelske rockgruppe Def Leppard underskrev i sidste uge en aftale med firmaet Primary Wave, der fremover skal administrere rettighederne til deres sange. Men i følge et indlæg på gruppens webside kommer de til at gøre meget mere end det, hvilket kan føre til, at gruppen til næste år vil dukke op i både tegnefilm og computerspil.

Naturligt nok skal Primary Wave arbejde med materialet fra Def Leppards millionsælgende bagkatalog, men det kommer til at betyde meget mere end blot placering af sangene i film, serier, reklamer og så videre. Eksempelvis arbejdes der lige nu på at skabe et "usædvanligt computerspil samt mobilapplikationer", fortæller Larry Mestel fra Primary Wave til Reuters.

Firmaet arbejder også på at skabe en tegnefilmsserie med bandet i hovedrollerne, hvor de skal bevæge sig gennem "fiktive og eventyrlige omgivelser". Serien er dog endnu ikke blevet præsenteret for tv-selskaber, og projektet beskrives som værende i en tidlig fase.

Def Leppard har tidligere i år været på turné med Cheap Trick og Poison i USA, men da bandet lige nu er uden pladeselskab er der hverken planer om at indspille nyt eller turnere yderligere. Dermed har medlemmerne masser af tid til at lægge stemmer til de animerede versioner af sig selv, hvis projektet skulle komme så langt.

Def Leppard har eksisteret siden 1977 og er et blandt kun seks bands, der har udsendt to plader, som hver har solgt mere end ti millioner eksemplarer i USA. Det drejer sig om pladerne "Pyromania" og "Hysteria", og på grund af dem ligger de salgsmæssigt i samme kategori som The Beatles, Led Zeppelin, Pink Floyd, Bon Jovi og Van Halen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA