x

Deftones annoncerer helt nyt album

Deftones annoncerer helt nyt album

Nu metal-gruppen Deftones har gennemgået en hård tid, efter at bassisten Chi Cheng i efteråret 2008 kørte galt i sin bil og i første omgang lå i lang tid i koma, og stadig ikke er kommet sig over sine kvæstelser. Nu har gruppen besluttet sig for at udgive et endnu unavngivet album i foråret med erstatningsbassisten Sergio Vega og venter dermed stadig med at udgive Chi Cheng-albummet "Eros".

De kaotiske måneder efter bassistens trafikulykke har sat dybe spor i resten af gruppens medlemmer, der siden blandt andet har indspillet støttenumre til Chi Cheng og har holdt fans underrettet om musikerens tilstand. Frontmanden Chino Moreno har fortalt musiksiden Noisecreep.com om tiden efter ulykken:

"Vi tænkte ærligt talt på, om vi kunne fortsætte efter det, som skete med Chi. Det gik op og ned for os i et stykke tid, men der er nogle ting, som er større og bedre for os, og vi er heldige med, at vi kan finde sammen og kommunikere, så vi kan finde ud af noget for os selv."

Deftones har indtil videre valgt ikke at udgive det næsten færdige album "Eros", som Chi Cheng nåede at være med på, og som gruppen ellers har snakket om at udgive. Chino Moreno fortæller i interviewet om det kommende album, som de udgiver i stedet og som bliver produceret af Nick Raskulinecz (Foo Fighters, Velvet Revolver, Marilyn Manson):

"Jeg tror, at det er en af de bedste albums, hvis ikke det bedste album, som vi nogensinde har lavet. Mit favoritalbum er nok "Around The Fur", som er skrevet og optaget på fire måneder, hvilket er det hurtigste, nemmeste og sjoveste album, som vi har lavet. Den kommende plade har den totalt samme følelse over sig."

Det unavngivne album er sat til at udkomme den 27. april, mens det endnu ikke vides med sikkerhed, om "Eros" bliver sendt ud.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA