x

Dizzy Mizz Lizzy til Japan

Dizzy Mizz Lizzy til Japan

Kun én gang siden Dizzy Mizz Lizzy trak stikket i 1998, har trioen optrådt offentligt sammen, men tidligere på året annocerede det populære 90'er-ensemble med Tim Christensen i front, at de agter at give en række koncerter i Danmark i det nye år.

Nu forlyder det, at gruppen endvidere vil begave deres japanske fans med fire koncerter til maj, når den første danske del af deres Reunion Tour er afsluttet. Efterfølgende vender gruppen, der nåede at udgive to storsælgende albums i midten af 90'erne og huskes for hits som "Waterline" og "Silverflame", tilbage og optræder på en række af sommerens festivaler.

Japansk fanskare

Gruppens to studiealbums solgte i sin tid guld i Japan - over 100.000 solgte eksemplarer af hver - ligesom bandet har udgivet såvel opsamlingspladen Greatest som en koncertoptagelse fra 1995 udelukkende til det japanske marked, hvor de to plader har solgt respektivt godt 30.000 eksemplarer.

Siden opløsningen af Dizzy Mizz Lizzy har Tim Christensen som bekendt etableret sig som succesfuld soloartist. Han har tidligere udtalt om gendannelsen:

"Det hele gik så hurtigt dengang, at vi knapt havde tid til at nyde det. Det har vi nu, hvor vi har haft tid til at reflektere over tiden og har fordøjet eventyret".

Sidst de tre københavnske skolekammerater kunne opleves sammen, var ved en enkeltstående koncert i august 2006. Da de første fem reunion-koncerter blev annonceret i september, blev billetterne revet væk på få timer.

Besøg gruppens hjemmeside her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA