x

Bossen støtter homoseksuelles rettigheder

Bossen støtter homoseksuelles rettigheder

Bruce Springsteen, som netop har afsluttet en godt to år (!) lang turné med sit legendariske E Street Band, har på sin hjemmeside bragt en erklæring, hvori han markerer sin støtte til et aktuelt forslag om homoseksuelles ret til at gifte sig i hjemstaten New Jersey.

"Ligesom mange af jer, som bor i New Jersey, har jeg fulgt fremskridtene i ægteskabs-ligheds-lovgivningen som er under overvejelse i Trenton. Jeg har længe troet på, og ofte udtalt mig til fordel for par af det samme køns rettigheder". Springsteen refererer til en udtalelse fra delstatens guvernør, Corzine, hvori det hedder, at:

"Sagen om ægteskabs-lighed bør anerkendes for, hvad den virkelig er - et borgerrettighedsanliggende, som bør bringes i orden for at sikre, at enhver borger er lige for loven.

Springsteen, som de senere år har deltaget aktivt i den politiske debat i hjemlandet og er erklæret tilhænger af det Demokratiske Parti, er enig:

"Jeg kunne ikke være enigere med den udtalelse, og jeg opfordrer alle, som går ind for lige behandling af vores bøsse- og lesbiske brødre og søstre, til at lade deres stemmer blive hørt nu", hedder det fra den sympatiske superstjerne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA