x

Morrisey udgiver spøgelseshistorie

Morrisey udgiver spøgelseshistorie

Mens der fortsat ikke er nogen officiel udgivelsesdato på britiske Morrisseys kommende selvbiografi, har sangeren just udgivet en novelle, som også vil være inkluderet i selvbiografien. "The Bleak Moor Lies", som er udgivet i antologien The Dark Monarch: Magic & Modernity in British Art, er inspireret af "hedemordene", som fandt sted i perioden 1963-65. Det skriver Uncut.

Her myrdede makkerparret Ian Brady og Myra Hindley mindst fem børn, som i flere tilfælde var blevet seksuelt misbrugt , og begravede dem efterfølgende på Saddleworth Moor, hvor fortælleren i Morriseys novelle møder et spøgelse. "Hvor mange ulykkelige har Saddleworth hede som deres sidste hvilested?", spørger han i novellen, med henvisning til at man i 1987, mere end tyve år efter den oprindelige retssag, fandt yderligere en grav på heden.

Morrisey har iøvrigt tidligere refereret til lokaliteten i The Smiths-nummeret "Suffer Little Children". Den aktuelle antologi indeholder, ud over Morriseys novelle, bidrag fra blandt andre Jon Savage og Damien Hirst.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA