x

Bob Dylan til Europa

Bob Dylan til Europa

Det er langtfra nogen sjældenhed, at amerikanske Bob Dylan lægger vejen forbi danske koncertarenaer - senest i Forum på Frederiksberg i marts, hvor den uforudsigelige artist ifølge vidner leverede en af sine mere beåndede koncerter.

Dylan trækker fortsat fulde huse og fik adskillige roser for sit seneste selvskrevne album, Togehter Through Life, og vi skal derfor ikke undlade at bemærke, at den legendariske sangskriver med den karakteristiske røst nu angiveligt er på vej til vore breddegrader igen.

Det er kilder til svenske GT, som vil vide, at den evigt turnerende Dylan lægger vejen forbi Trädgårdsföreningen i Göteborg den 28. maj, og hvis det er tilfældet, er en dansk koncert nærliggende.

Da Dylan i 1978 gæstede Göteborg, valfartede danske fans i særtog til nabolandet, da Dylan på det tidspunkt ikke havde optrådt i Danmark i tolv år. Dén koncert har opnået nærmest mytologisk status i fan-kredse, og den danske digter og dylanolog Asger Schnack udgav sågar et langt digt om begivenheden, udstyret med fotos fra seancen.

Dylan afsluttede for nylig en længere USA-turné, og har just annonceret en stribe koncerter i Japan i marts.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA