x

Morrissey uden pladeselskab

Morrissey uden pladeselskab

Den engelske sanger Morrissey, som for nyligt har måtte afbryde koncerter, da han fik henholdsvis et ildebefindende og et glas kastet efter sig, fortæller i en udtalelse, at der for tiden ikke er nogen selskaber, som er interresseret i at udgive hans musik.

Sangerens kontrakt med Universal udløb i november, og meldingen på hjemmesiden True-to-you.net kommer i kølvandet på en plade, som har fået den laveste hitlisteplacering i karrieren. Albummet Swords, en samling af B-sider, toppede på plads nummer 55 i England.

"Jeg er ked af, at Swords var sådan en sølle skuffelse. Det var meningen, at den skulle være en discount-cd, men den dukkede op i butikkerne som den dyreste på hylden. Den blev dårligt distribueret og havde ikke en chance, og rangerer på den laveste hitlisteposition, jeg nogensinde har oplevet", skriver sangeren. Morrissey er dog optimistisk i forhold til fremtiden:

"Hvad bringer fremtiden? Hvad bringer det næste minut? Som altid hviler det på overbevisning, den som springer fra et sted dybere end kroppen. Pladeselskabernes interesse er på et nulpunkt, men solen vil krybe tilbage i rummet på den ene eller anden måde. Det gør den altid", filosoferer sangeren. Om de uheldige episoder tidligere på året siger han:

"Håbet svigtede i Liverpool, og fysiske grænser blev overskredet i Swindon - det var bare livets uheldige lavpunkter. Jeg overnattede på Great Western Hospital i Swindon, hvor personalet genoprettede min tro på menneskeheden. Jeg anede ikke, at en sådan venlighed eksisterede".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA