x

Run For Cover åbner butik i København

Run For Cover åbner butik i København

Run For Cover Records har været en markant institution på den danske undergrundsrap-scene, hvor de to mænd bag pladeselskabet, Torben Portland og Pouldc, har udsendt vigtige hiphop-udgivelser som Kasper Spez' "Love Junkie" og Niarns "Glenn Francisco". Nu åbner Run For Cover en ny butik, der bliver placeret i København.

Tidligere udgivelser fra pladeselskabet Run For Cover Records er som et katalog over dansk hiphops største navne, da de tidligere har stået bag eksempelvis Johnson & Malone, Lucie Baines og førnævnte Kasper Spez og lige nu har blandt andre Pede B og Ham Den Lange i deres stald. Senere hen besluttede de sig for at forsøge sig med at sælge plader og andet godt på en webshop i eget navn, samt den eneste danske hjemmeside, der kun sælger vinylplader under navnet 180gram.dk.

For lidt over to år siden udvidede Run For Cover Records deres spændeflade med åbningen af en butik i Århus, der hurtigt blev en succes. Nu åbnes der endnu en butik, denne gang i hovedstaden, med det samme sortiment som i Århus-afdelingen. Her sælges musik, både cd'er og lp'er, tøj og merchandise af forskellig slags, spraymaling og meget andet.

Den nye butik åbner på fredag den 8. januar, på Glentevej 47, 1. th, 2400 København NV.

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA