x

Musikkorps og hitmagere laver nytårskoncerter

Musikkorps og hitmagere laver nytårskoncerter

Januar er måneden for traditionsrige nytårskoncerter, og 2010 bliver ikke nogen undtagelse, når de to sangere Julie Berthelsen og Martin Brygmann (billedet) står i front for det militære Slesvigske Musikkorps, der også bliver kaldt SMUK, til en række nytårskoncerter i landet.

Det 16 mand store orkester SMUK har gennem hårdt arbejde skabt en legeplads for alle musikalske stilarter og har for nylig arbejdet sammen med den anerkendte jazzpianist Niels Ian Doky og verdensstjernen Barbara Hendricks. Uniformerne er blevet pudset af til de kommende koncerter, hvor de kombinerer orkestermusikken med de to populære danske stemmer.

Julie Berthelsen startede sin karriere ved at være en markant skikkelse i talentshowet Popstars i 2002, hvorefter hendes tre albums har kastet flotte salgstal og tre Danish Music Awards-statuetter af sig. Også Martin Brygmann er en velkendt personlighed som skuespiller, men i høj grad også som manden bag hittet "Vent på mig" med Peter Frödin og Jimmy Jørgensen, der er den mest spillede sang på P3 og P4 i 15 år.

Sammen med Slesvigske Musikkorps er der lagt i ovnen til en underholdende koncertrække, som begynder i denne uge i Haderslev og ender med en stort opsat koncert i Koncertsalen i Tivoli sidst på måneden.

Billetter til de forskellige koncerter kan findes vi GAFFA Live. SMUK, Martin Brygmann og Julie Berthelsen kan opleves på følgende datoer og steder:

8. januar - Slesvigske Musikkorps Nytårsshow - Harmonien, Haderslev
9. januar - Slesvigske Musikkorps Nytårsshow - Harmonien, Haderslev
13. januar - Slesvigske Musikkorps Nytårsshow - Lerpøt Hallen, Varde
15. januar - Slesvigske Musikkorps Nytårsshow – Spektrum, Odder
19. januar - Slesvigske Musikkorps Nytårsshow – Harmonien, Haderslev
20. januar - Slesvigske Musikkorps Nytårsshow – Harmonien, Haderslev
22. januar - Slesvigske Musikkorps Nytårsshow - Alsion, Sønderborg
24. januar - Slesvigske Musikkorps Nytårsshow - Koncertsalen i Tivoli, København


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA