x

Iron Maiden på vej i studiet

Iron Maiden på vej i studiet

Trommeslageren Nicko McBrain fra heavy metal-giganterne Iron Maiden har tidligere på ugen bekræftet, at bandet er på vej i studiet for at indspille opfølgeren til albummet "A Matter Of Life And Death" fra 2006. De skulle på nuværende tidspunkt have otte numre klar, om end der kommer til at gå et års tid, inden vi får det at høre. Det er den amerikanske radiovært og dj Eddie Trunk, der er gået ud med informationen om indspilningerne i fredags, den 1. januar. Han fortalte i sit radioprogram på om offentliggørelsen:

"Jeg har fået et opkald fra Iron Maidens trommeslager Nicko McBrain i går aftes, og han fortalte mig, at Maiden går i studiet om et par uger for at påbegynde arbejdet med et nyt album. Han sagde, at der er skrevet omkring otte sange indtil videre, så bandet er nok nødt til at komme på et par sange mere under indspildningerne."

Dj'en fortalte også, at man kunne forvente noget materiale, der er en smule anderledes end tidligere udgivelser, og at bandet vil give sig god tid i studiet, "så den endnu ikke navngivne plade kommer nok ikke i butikkerne før 2011".

Har man ikke lyst til at vente så længe, er der mulighed for at opleve dem live, for de skal nemlig spille på Sonisphere Festival i både Sverige og Finland til sommer. Den svenske udgave finder sted i Stockholm, lørdag den 7. august, og den finske bliver i byen Pori, lørdag den 7. august og søndag den 8. august. Billetter til begge dele kan findes via Sonisphere Festivals officielle hjemmeside. Andre navne til disse to festivaler er i øvrigt Heaven & Hell, Mötley Crüe, Iggy & The Stooges, Slayer, Anthrax og Alice Cooper, mens der i Finland også er The Cult og HIM på programmet.

Der er ikke kommet en mere officiel udtalelse fra Iron Maiden omkring det nye album, så fans må væbne sig med tålmodighed indtil videre.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA