x

Thom Yorke laver musik til dokumentarfilm

Thom Yorke laver musik til dokumentarfilm

Der er gang i Thom Yorke for tiden, og han har på det seneste fundet ud af, at han også kan lave musik til film, hvilket han har gjort til den anden del i Twilight-serien "New Moon". Nu laver Radiohead-sangeren også musik til en ny dokumentarfilm om Tibet med navnet "When The Dragon Swallowed The Sun", som også Philip Glass og Damien Rice bidrager til.

De tre musikere er blevet annonceret på filmens officielle hjemmeside, men instruktøren Dirk Simon har ifølge musiksiden Twentyfourbit.com også udtalt, at der er flere superstjerner med på listen over bidragydere til soundtracket, som Björk, Eric Clapton, UNKLE og DJ Spooky.

Filmen handler naturligvis om landets lange frihedskamp og indeholder også interviews med prominente personligheder som Richard Gere, Desmond Tutu, den fjortende Dalai Lama og ikke mindst en række af nøglefigurerne i frihedskampen.

Der er endnu ikke information om, hvornår soundtracket til "When The Dragon Swallowed The Sun" udkommer. Inden da kan man se traileren til filmen på dens officielle hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA