x

Come Together får repremiere

Come Together får repremiere

31 af den verdenskendte gruppe The Beatles' store hits er blevet fortolket i teaterstykket "Come Together", der siden premieren i september sidste år har spillet for fulde huse på Gasværket og dermed har været en dundrende succes for instruktøren Nikolaj Cederholm, Hellemann-brødrene og resten af holdet bag teaterkoncerten. Nu bliver succesen genopsat til efteråret.

"Come Together" har ikke blot været en publikumsmagnet, men har også fået rosende ord med på vejen fra anmeldernes side. GAFFAs anmelder, Nynne Hein Møller, gav teaterkoncerten fem stjerner og konkluderede:

"Nikolaj Cederholm tager endnu et fornemt skridt udi teaterkoncertgenren efter succeser som "Gasolin'" og "Beach Boys".  Og med "Come Together" har han endda prøvet kræfter med det nok mest dyrebare sangkatalog i nyere tids musikhistorie. Risikoen for at træde forkert med så elskede sange har været stor. Men holdet bag "Come Together" formår at fortolke hver sang på den optimale måde - med lige dele nytænkning og respekt."

Arrangørerne bag "Come Together" har annonceret, at der har været udsolgt hver aften med et billetsalg, der har rundet de 95.000 solgte billetter, hvilket må siges at være imponerende. Men publikummer, der har gået forgæves efter billetter til forestillingen, kan nu ånde lettet op, da stykket får repremiere præcis et år efter premieren den 9. september og forsætter med at spille indtil den 4. december.

Billetter til "Come Together" kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA