x

Method Man til Store Vega

Method Man til Store Vega

I oktober kunne århusianerne glæde sig over, at den karismatiske storryger Method Man for første gang besøgte den jyske by til marts i år. Nu føjer Wu-Tangs lyriske maskinpistol endnu en dansk dato til sin turnéplan og annoncerer en koncert i Store Vega i samme uge.

Lige siden Wu-Tang-debuten i 1993, hvor Method Man blev promoveret som den store profil i kollektivet, har den erfarne rapper været aktiv med "Tical"-triologien, den magiske duo med bonkammeraten Redman og som ankermand på samtlige Wu-Tang-udgivelser. Derudover har flowskaberen også gang i en anselig skuespillerkarriere og et supertrioprojekt med kollegerne Raekwon og Ghostface Killah under opsejling.

Method Man medbringer hollandsk/marokkanske rapper Cilvaringz, der sammen med Dj Sueside & Ledr P sørger for opvarmningen. De er ligesom Meths eget hold, der består af backuprapperen Streetlife og dj'en Mathematics, alle en del af det udvidede Wu-kollektiv.

Der bliver med andre ord rigeligt at se frem til, når Method Man lander i Danmark og tænder op for røgen på Train den 23. marts og i Store Vega den 25. marts. Billetsalget til den sidste koncert starter fredag den 8. januar, hvorefter billetter til begge koncerter kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA