x

Rasmus Seebach topper atter hitlisten

Rasmus Seebach topper atter hitlisten

Her omkring årsskiftet udkommer der næsten ingen plader, og der er derfor ikke de store bevægelser på denne uges hitliste. Det er dog ganske imponerende, at den storsælgende Rasmus Seebach topper hitlisten for femte uge i træk med sit selvbetitlede solo-debutalbum, der ifølge hans pladeselskab ArtPeople nu har solgt 80.000 eksemplarer og dermed forlængst har modtaget dobbelt platin - det skete ved de 60.000 solgte.

Lady Gaga går op på andenpladsen med sin nye version af debutalbummet "The Fame", der har fået titlen "The Face Monster". Nummer tre er Robbie Williams med sit comeback-album "Reality Killed The Video Star".

Ugens få nyheder finder vi langt nede på listen. Paul McCartney går ind på en 20.-plads med sit livealbum og -dvd "Good Evening, New York City". Alicia Keys er ny som nummer 27 med "The Element Of Freedom", Chris Norman ny på en 31.-plads med livealbummet "The Hits Tour", Rihanna går ind på en 32.-plads med "Rated R". Sidste nyhed i top 40 finder vi på plads 38, hvor Owl City går ind med "Ocean Eyes". Hitlisten byder også på en enkelt re-entry i form af Pink, der går ind på plads nummer 19 med "Funhouse".

Download-hitlisten toppes af Lady Gaga med "Bad Romance". Eneste nyhed på top 40 her finder vi på plads nummer 27, hvor Kashmir går ind med deres 11 år gamle sang "Mom In Love, Dad In Space". Måske fordi en del folk blev mindet om sangen i sidste fredags X Factor, måske fordi Kashmir er på vej med et nyt album, hvorfra singleforløberen "Mouthful Of Wasps" i øvrigt ligger lige under "Mom In Love" på hitlisten, altså på en 28.plads.

Se hele ugens hitliste på Hitlisten.nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA