x

The Dreams klar med ny plade

The Dreams klar med ny plade

Som vi kunne rapportere sidste år, går det fremad for færøske The Dreams, også på internationalt plan. De har skrevet kontrakt med flere pladeselskaber rundt om i Europa, og dertil hører naturligvis et engelsk-sproget album, som egentlig var sat til at udkomme i efteråret, men nu i stedet kommer, mens bandet er på Danmarksturné i februar. Den første single, "Under The Sun", blev præsenteret for et godt stykke tid siden, og er allerede blevet spillet halvt til døde rundt på diverse radiostationer, og ligget nummer et på DR's Boogie Listen i fire uger.

Albummet udkommer under titlen "Revolt", og skulle gerne nå ud til et nyt publikum i Norge, Sverige, Tyskland og Frankrig i løbet af 2010. Bandet har hentet hjælp hos produceren Michael Ilbert (The Cardigans, Backstreet Boys, The Hives) som mikser, og Brian Big Bass Gardner (Foo Fighters, Michael Jackson, The Killers), der har marsteret.  I en pressemeddelelse beskrives albummet således:

"På "Revolt" kommer vi hele vejen rundt med The Dreams - fra det punkede titelnummer, over de optimistiske "Under The Sun" og "The Optimist", til den selvbevidste og humoristiske "Black Sheep" samt den semi-elektroniske "This Is Not A Love Song"."

Debutalbummet fra The Dreams, "Den Nye By", fik en flot publikumsmodtagelse, og singlerne lå højt på diverse hitlister i flere måneder. Hos GAFFA gav Erik Barkman udspillet tre stjerner, og skrev blandt andet:

"The Dreams' styrke er, at de tør skildre genkendelige emner som præstationsangst, snobberi og svigt blandt venner med en patos, der normalt er reserveret til krig og død. Set udefra kan det virke fjollet, men for dem, der lige har indløst billet til pubertetens kaotiske rutsjebanetur, vil den alvorsfulde tone være helt på sin plads. Og så har The Dreams i øvrigt en fin fornemmelse for iørefaldende melodier og den emo light-sound, der har været teenrockens toneklang i et stykke tid efterhånden."

I midten af februar tager The Dreams på danmarksturné, og få dage inde i turnéen udkommer så "Revolt", nemlig mandag den 22. februar. Den fulde turnéplan kan ses nedenfor, og der er endnu billetter at få. De kan findes via GAFFA Live.

Turnéplan:

18-02 Forbrændingen, Albertslund
19-02 Skråen, Aalborg
20-02 Templet, Lyngby
26-02 Stars, Vordingborg
27-02 Månen, Haderslev
04-03 Gimle, Roskilde
05-03 Posten, Odense
06-03 Musikhuset Aarhus


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA