x

Vinderne af One Minute rapper på Loppen

Vinderne af One Minute rapper på Loppen

I august sidste år så en ny og anderledes rap battle-konkurrence dagens lys og bød på freestylerap over instrumentalerne fra et kompetent liveband, der blandede hiphop med andre genrer. Nu er arrangørerne tilbage med et nyt arrangement, der præsenterer konkurrencens vindere og desuden byder på en koncert med de pladeaktuelle M-Cnatet (billedet).

Der er som til det sidste arrangement fokus på, at rap-koncerterne foregår med fuldt liveband, der kan give musikken en ekstra dimension. Man kan igen høre den forsvarende vinder af konkurrencen, Mike Raw, og indehaveren af andenpladsen, Mund De Carlo, rive sætninger i stykker på mikrofonen til denne aftens showcase.

Derudover er der andre velkvalificerede kræfter på scenen, når undergrundsheltene fra M-Cnatet spiller numrene fra deres debutalbum "Om Nogen", der udkom i sidste uge. Gruppen kom langt i P3's store talentkonkurrence "KarriereKanonen" med nummeret "Den Kreative Klasse" og har gæsterne Pede Gøbb og sangeren Rasmus Nøhr med på det nye album

De tre livekoncerter vil blive flankeret af dj-duoen Dokkedal/Dixen, og finder sted den 30. januar på Loppen, hvor billetterne kan købes i døren. Man kan læse mere om freestyle-arrangementerne og den kommende koncert på One Minutes officielle hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA