x

Kylie Minogue trækker i arbejdstøjet

Kylie Minogue trækker i arbejdstøjet

Det ellevte studiealbum fra Kylie Minogue skulle være på gaden i løbet af 2010, og det kunne godt se ud som om, det bliver før snarere end senere. Ifølge den britiske avis The Daily Star skulle sangerinden nemlig have afleveret en god portion tracks allerede i sidste uge, hvilket er langt før den fastsatte deadline, og det kan betyde, at den endnu unavngivne plade er klar til udgivelse før planlagt.

The Daily Star citerer en anonym kilde, der fortæller, at den 41-årige sangerinde har indspillet otte "upbeat" sange, der skulle være hjulpet på vej af den britiske musiker og producer Stuart Price, der tidligere har siddet bag knapperne for navne som Madonna, Gwen Stefani og Missy Elliot. Kilden tilføjer dog, at selvom de første otte sange er på plads, er der stadig en del arbejde forude.

Kylies talsmand har i øvrigt kunnet afsløre, at den britiske hip hop-gruppe N-Dubz har indsendt nogle sange, der muligvis vil resultere i et samarbejde. Det forelyder også, at sangerinden har hentet hjælp fra Xenomania Production Team, der har navne som Pet Shop Boys, Sugababes og Sophie Ellis-Bextor på CV'et, og de skal have skrevet mindst syv af sangene til det kommende album. Avisen The Sun har skrevet om samarbejdet:

"Kylie har været en kæmpe fan af Xenomania i lang tid. [...] Kylie vil gerne vende tilbage med et brag. Hendes sidste album, "X", solgte ganske pænt, men det var ikke den triumferende tilbagevenden til tidligere tiders form, som mange havde håbet på. Ved at samarbejde med Xenomania håber hun at kunne skabe et mere sammenhængende album, der vil sende hende direkte tilbage til pop-markedet."

Det sidste studiealbum fra Kylie blev ganske rigtigt ikke nogen stor triumf, hverken blandt publikum eller anmeldere. Her hos GAFFA diskede Signe Bønsvig Wehding kun op med tre stjerner, og fandt at niveauet på albummet svingede for meget. Hun skrev:

"Det er charmerende, men trods det, og trods fine producere, som blandt andet tæller Guy Chambers og den svenske producerduo Bloodshy and Avant (som stod bag Britney Spears' Toxic), er albummet blevet en blandet oplevelse. Det lægger stærkt ud – med 2 Hearts – men på mange af numrene har den ensformige diskopop grebet grydeskeen, og den er ligeglad med, hvilken kok der rører i gryden. Men de gode numre er der, og de er næsten hele albummet værd."

Hvorvidt Minogues hårde arbejde betyder, at albummet bliver sendt ud før tid vides ikke, men det er dog bekræftet, at albummet kommer på hylderne i år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA