x

Johnson kigger forbi på danske spillesteder

Johnson kigger forbi på danske spillesteder

Den storsmilende rapper Johnson har sammen med kollegerne L.O.C. og U$O sat postnummeret 8210 på hiphoppens landkort og har tilmed bevist, at han sagtens kan stå på egne ben med sine to succesfulde soloalbus. Nu indtager bigtime bawleren Johnson igen landets spillesteder og tager drum 'n' bass-gruppen F.U.K.T. med som backingband.

Crunkede numre som "Kig Forbi", "Bawler Hele Dagen" og "Teriyaki" beviser Johnsons store hit-potentiale og hans evne til at blande en god skovlfuld humor ind i sit Åbyhøjske univers. Det handler mest om at lommen fuld af "dollars", tage en tur ned til barberen og kigge forbi hos kvindfolkene, men med Johnsons karakteristiske stemmeføring er der intet kedeligt over Johnson.

Rapperen har også ved flere lejligheder vist, at han behersker de skrå brædder og kan overbevise med en flaske Hennesey og sin faste backuprapper Rune Bøje som de eneste rekvisitter. Der er dog lagt i ovnen til noget specielt på denne turné, hvor den lige så energiske kvartet F.U.K.T. agerer backingband. Den danske gruppe har fået stor ros for deres liveversion af den elektroniske stilart, drum 'n' bass, der har været med til at åbne genren for et bredere publikum.

Johnson og F.U.K.T. tager numrene fra både "Det Passer..." og "Alt Mit Shit..." under kærlig behandling til de syv annoncerede koncerter, og publikum kan se frem til koncerter med smæk på i foråret. Billetter til koncerterne kan findes via GAFFA Live.

Johnson bawler på de følgende spillesteder:

13. marts - Odense, Posten
19. marts - Horsens, Kulisselageret
20. marts - København, Pumpehuset
26. marts - Vordingborg, Stars
1. april – Train, Århus
9. april - Kolding, Pitstop
10. april - Sønderborg, Sønderborghus


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA