x

Nordstrøm søsætter ny single

Nordstrøm søsætter ny single

Synth-poppen i Nordstrøms version satte sig allerede i 2006 i radiolytternes bevidsthed, da førstesinglen "Berlin" stille og roligt bragede igennem. Siden har Troels Holdt og Lars Malm programmeret og sunget sig ind i den danske bevidsthed og har nu snart det tredje album færdigt.

Lyden er stadig elektronisk popmusik med lidt skæven til forbilleder som Pet Shop Boys, Gangway og Röyksopp på den nye single "Januar", der kan høres i radioen nu. Teksterne er stadig naivistiske og viser, at Nordstrøm har masser af kærlighed til den rendyrkede popmusik. Duoen udtaler om den nye udgivelse i en pressemeddelelse:

"Vores kommende album kommer til at vise flere facetter af Nordstrøm end de to tidligere udgivelser, har gjort. Det er blevet en plade, hvor vi kommer mere ud i krogene end tidligere. Man kan godt sige, at nogle af sangene er lidt mere sammenbidte – at det ikke hele vejen igennem er lige så flinkt, som det har været. Hver gang man laver en ny plade, er den jo et bud på noget af det, man ikke fik sagt eller gjort sidst."

Nordstrøms tredje album udsendes den 30. august, og i mellemtiden kan man lytte til førstesinglen på gruppens hjemmeside eller herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA