x

Malone og Joey Moe til Urban Colorz

Malone og Joey Moe til Urban Colorz

Med godt ni år på bagen er Urban Colorz et af de ældste dancehall- og reggaetonarrangementer i Danmark, og de sparker 2010 i gang med en aften på Train med Malone og Joey Moe som hovednavne. Arrangørerne beskriver i en pressemeddelelse arrangementet:

"Urban Colorz har siden dag ét stået for at skabe hånd om dancehall-, reagge- og hiphopscenen. Og de har gjort det med stor succes og en glæde, der har skabt et renommé som et attraktivt og nyskabende arrangement. Fredag den 15. januar er hellere ingen undtagelse, for der kan man være i godt selskab med en række etablerede og upcomming kunstnere. Udover Malone og Joey Moe byder aftenen på flere festlige og imponerende navne, som man ikke bør gå glip af. Mark Merek, Oscara og DJ Jazz. Et program, som bestemt appellerer til den brede befolkning, og med et sikkert grundlag for en formidabel aften med nogle af de største navne, som dansk musik kan boltre sig med."

Arrangørerne har også netop varslet en danmarksturné, hvor de tager rundt til Danmarks ti største byer til foråret, om end der ikke på nuværende tidspunkt er frigivet flere detaljer om, hvem man vil kunne opleve her, eller præcis hvornår de skyder turnéen i gang.

Urban Colorz i Train, Århus, finder sted på fredag den 15. januar klokken 23.00. Billetter købes i døren. Der gøres opmærksom på, at man skal være fyldt 18 år for at kunne komme ind.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA