x

Kashmir spiller sommerkoncert i Sønderborg

Kashmir spiller sommerkoncert i Sønderborg

Det store danske rockband Kashmir er godt i gang med sælge billetter til deres omfattende Danmarksturné i foråret, men snyder ikke sønderjyderne for en stor rockoplevelse i år, når gruppen besøger Sønderborgs Mølleparken til sommer.

Kashmir får også en travl sommer, der bliver domineret af koncerter på blandt andet Skive Festival, Nibe Festival og nu også i Sønderborg, så der skulle være gode chancer for at høre de nye numre fra februar-albummet "Trespassers" i løbet af foråret og sommeren. Inden da kan man også skrue ind på DR2 og se, hvad Kashmir finder på til årets P3 Guld, der løber af stablen på fredag den 15. januar.

Med sig til koncerten i Sønderborg har Kashmir opkomlingerne fra The Kissaway Trail, der samtidig også skal til Roskilde Festival i samme uge. I 2007 optrådte gruppen på festivalens Pavilion-scene, hvor GAFFA-anmelderen Pelle Sonne Lohmann gav gruppen fire stjerner og skrev blandt andet, at "bandet har nemlig i den grad fat i den lange ende, og verden ligger ikke ufortjent for ensemblets fødder."

Et af Danmarks største rockbands og et af de bedste bud på et nyt stort navn i dansk musik kan dermed opleves i Mølleparken i Sønderborg den 2. juli. Billetter til koncerten kan findes på Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA